Dunja Vesić

  Datum rođenja: 24.08.1991.
  Mesto rada
  : Beograd
  Kategorija: Psihoterapeuti
  Profesija: Socijalni radnik
  Zanimanje: Psihoterapeut
  Status: Sertifikovani psihoterapeut
  Telefon: +381 69 3113072
  E-mail: dunja_vesic@hotmail.com

  Prijava za koučeve, psihoterapeute i savetnike

  Radna biografija

  Fakultet političkih nauka, Univerzitet Beograd. Trenutno na Master programu iz Geštalt terapije ("Evropski akreditovani psihoterapijski trening institut – Geštalt psihoterapijski trening institut Malta" (EAPTI-GPTIM) u saradnji sa "Evropskim akreditovanim obrazovnim trening institutom za psihoterapiju – Studio za edukaciju Beograd" (EAPTI-SEB)

  Licenca ili Sertifikat

  Evropski akreditovani institut za psihoterapiju "Studio za edukaciju" Beograd

  Usluge / Oblasti rada

  • Bračna terapija
  • Geštalt psihoterapija
  • Psihoterapija

  Sistem rada

  Psihoterapija, "lečenje razgovorom" je mesto gde možemo slobodno govoriti o najskrivenijim temama, bez zadrške i osuđivanja s druge strane. Ja verujem da svaki simptom, sa kojim klijent dolazi ima smisao i da ni jedno ponašanje nije slučajno, samo treba otkriti kontekst u okviru kog je kreiranje nekog simptoma imalo svoju ulogu tj. značenje. Smatram da je ljudski kontakt ono što je lekovito u ovom procesu, i zato verujem da kroz specifičan ja-ti odnos u terapiji klijent može biti podržan i sagledan za sve ono što on jeste, kao jedno biće. Klijent i terapeut nemaju zajedničku istoriju, ne postoji ni prošlost ni budućnost, oni su zajedno na jednom putovanju u “sada i ovde” sa kog mesta klijent može da prati svoje potrebe, sebe, i u skladu s novim saznanjima i svesnošću o sebi, donese nove izbore i odluke za svoj život.


  Uzrast klijenta

  Adolescenti, odrasli, stariji

  Ključne reči

  Psihoterapija, Geštalt, svesnost, sada i ovde, kreativna adaptacija, parovi, adolescenti, anksioznost, lični rast i razvoj, separacije, traume, poremećaji ishrane

  Kontaktirajte direktno stručnjaka

   Ime (obavezno)
   Prezime (obavezno)
   E-mail (obavezno)
   Telefon

   Poruka

   Kliknite na kvadrat i potrvdite da niste robot: