Home / Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Molimo vas da pažljivo pročitate pravila i uslove korišćenja internet portala Lični Napredak. Pristupanjem i korišćenjem ovog internet portala slažete se sa uslovima i pravilima opisanim u ovom dokumentu. Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilima i uslovima, nemojte koristiti internet portal. Zabranjeno je koristiti ovaj internet portal i bilo koji njegov deo u nezakonite svrhe.

Internet portal Lični Napredak zadržava pravo da bez najave promeni pravila i uslove korišćenja.

Politika privatnosti

Internet portal Lični Napredak se zalaže za očuvanje Vaše privatnosti. Internet portal neće distribuirati ni prodavati privatne podatke trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Internet portal može, u skladu sa zakonom, prikupljati neke podatke o svojim korisnicima, dobijene tokom korišćenja portala. Ove podatke internet portal Lični Napredak može koristi za poboljšanje i prilagođavanje portala i njegovog sadržaja. Internet portal nema uvid u privatnost komunikacije korisnika sa stručnjacima ostvarenu putem internet portala.

Prikupljene lične podatke, poput email adrese, imena i prezimena, internet portal Lični Napredak neće bez dozvole korisnika prodavati i distribuirati. Internet portal Lični Napredak zadržava pravo korišćenja ovih podataka u slučaju teškog kršenja pravila internet portala i nezakonitog korišćenja od strane korisnika koji su napravili prekršaj, a u cilju zaštite oštećenih korisnika.

Vlasnička i autorska prava

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje internet portala Lični Napredak, sve dok ne krše pravila korišćenja. Internet portal Lični Napredak sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja koje su kreirali i poslali korisnici-saradnici i vezama ka spoljašnjim stranicama. Sve sadržaje posetioci koriste na vlastitu odgovornost i internet portal Lični Napredak ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem internet portala.

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja internet portala u komercijalne ili bilo koje druge svrhe, osim za ličnu upotrebu. Za korišćenje informacija u druge svrhe, neophodno je prvo dobiti saglasnost internet portala Lični Napredak.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala od strane trećih lica, bez dozvole vlasnika autorskih prava i internet portala Lični Napredak smatra se kršenjem autorskih prava. Ukoliko smatrate da je internet portal Lični Napredak ili neko od korisnika portala povredio vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavestite, a sporni sadržaj će, nakon provere, biti uklonjen.

Ograničenje odgovornosti

Internet  portal Lični Napredak ne odgovara za kvalitet usluga profesionalaca koji se nalaze na portalu. Za verodostojnost podataka o uslugama garantuju pružaoci datih usluga.

Spoljašnje veze

Internet portal Lični Napredak sadrži spoljašnje veze (linkove) ka stranicama izvan internet portala. Internet portal Lični Napredak linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan internet portala.

Vaš,