Iva Kisić

  Datum rođenja: 21.07.1983.
  Mesto rada
  : Dunavska 2, Beograd
  Kategorija: Psihoterapeuti
  Profesija: Dipl. Defektolog – Specijalni pedagog
  Zanimanje: Psihoterapeut
  Status: Sertifikovani psihoterapeut
  Telefon: +381 62 1944435
  E-mail: iva.kisic@psihocentarkljuc.org

  Prijava za koučeve, psihoterapeute i savetnike

  Radna biografija

  2008. godine diplomirala na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju (bivsi Defektološki fakultet), na smeru prevencija i tretman poremećaja u ponašanju. Od tada aktivno radno angažovana u različitim institucijama socijalne i zdravstvene zaštite i institucijama obrazovanja. Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti ”Rus-medik”, Beograd; Centar za smeštaj i dnevni borakavak dece i omladine ometene u razvoju, DB ”Šekspirova”, Beograd; OŠ Dušan Dugalić, Beograd; Obdanište Tasta - Stavanger, Norveška; Beogradski centar za savetovanje i podršku "PsihocentarKljuč". Edukacija iz sistemske porodične terapije, Institut za mentalno zdravlje, Beograd; Učešće na seminarima i konferencijama u okviru struke.

  Licenca ili Sertifikat

  Licenca komore socijalne zaštite

  Usluge / Oblasti rada

  • Bračna terapija
  • Dečija terapija
  • Interpersonalna terapija
  • Porodična terapija
  • Psihološko savetovanje
  • Psihoterapija
  • Savetovanje
  • Online psihoterapija

  Sistem rada

  Moj pristup u radu zasniva se na saradničkom odnosu sa klijentom, koji je osnova za razumevanje i rešavanje problema kao i put ka promeni. Pored individualne psihoterapije bavim se i  porodičnom psihoterapijom, savetodavnim radom sa parovima kao i online psihoterapijom. Uvažavajći klijentove potrebe i prioritete, služim se metodama i tehnikama Sistemske porodične psihoterapije. Smatram da je psihoterpija proces promene,  identifikovanja i rešavnja problema ali i šansa da klijent ponovo spozna svoje snage kao i da nauči nove strategije za prevazilazenje problema.


  Uzrast klijenta

  Deca, adolescenti, odrasli, stariji

  Ključne reči

  Savetovanje, psihoterapija, lični razvoj, partnerski problemi, porodični odnosi, roditeljstvo, razvod, vaspitni stilovi, adolescencija, gubitak bliske osobe, prevazilaženje problema.

  Kontaktirajte direktno stručnjaka

  Ime (obavezno)
  Prezime (obavezno)
  E-mail (obavezno)
  Telefon

  Poruka

  Kliknite na kvadrat i potrvdite da niste robot: