Partnerska ljubav

Radionica “(Ne)prijatelji partnerske ljubavi” – 7. jun 2016.

Radionica “(Ne)prijatelji partnerske ljubavi” namenjena je svima koji su zainteresovani za temu, posebno onima koji žele da promisle nad kvalitetom sadašnje ili prethodnih partnerskih veza. Onima koji žele da rade na sebi i nauče kako da odnos sa svojim partnerom učine (još) kvalitetnijim, bliskijim i stabilnijim. Svima vama koji više ne želite da pravite iste greške i pogrešne izbore, vama koji na svojim greškama najzad želite da počnete da učite i oslobađate ih se. Onima koji hoće i znaju da uvek mogu biti bolji, sebi i svom partneru.

Na radionici ćemo učiti i razgovarati na sledeće teme:

  • Šta (ni)je ljubav, ili: (I)racionalna uverenja o ljubavi
  • Sastojci “recepta” za ljubav
  • Kako negovati ljubav i pomoći joj da traje
  • Kako (ne) komunicirati sa svojim partnerom
  • Temelji i pravila uspešne (partnerske) komunikacije
  • Šta parovi koji nisu srećni rade pogrešno, ili: Kako se pametno svađati
  • Zašto dobra svađa i nije tako loša

Razgovaraćemo i na druge, srodne teme. Postavljaćemo pitanja i tragati za odgovorima. Prepoznavaćemo i uviđati, rasti i razvijati se!

Zbog ograničenog broja mesta, svoje je neophodno rezervisati slanjem prijave na mail u.krugu.porodice@gmail.com, do 31. maja u 15h. Prijava treba da sadrži ime i prezime, godinu rođenja i kontakt telefon.

Kotizacija za učešće iznosi 1000 dinara i plaća se po dolasku.

O mestu održavanja radionice biće odlučeno naknadno, u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika. Svim prijavljenim učesnicima, osim informacije o lokaciji, blagovremeno će biti potvrđena i tačna satnica. Radionica će trajati tri sata.

U slučaju sprečenosti, molim da svoje učešće otkažete, najkasnije 4. juna slanjem maila ili sms-a na 064 274 99 82.

Autor i voditelj radionice je Marina Drobnjaković, dipl. psiholog i psihoterapijski savetnik, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa pojedincima, parovima i porodicama.

Pogledajte i

Održana četvrta konferencija “Građani u promišljanju”

Četvrta beogradska međunarodna konferencija “Građani u promišljanju” održana je krajem maja u Beogradu pod rukovodstvom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *