Predavanje put promene

Predavanje Siniše Ubovića – 14. jun 2016.

Jednom mesečno u hotelu Falkensteiner u Novom Beogradu održava se motivaciono i nadahnjujuće predavanje koje vodi Siniša Ubović, jedan od najinspirativnijih ličnosti na polju ličnog razvoja i unutrašnje promene.

Svako predavanje je osmišljeno kao celina za sebe, tema je uvek drugačija i rezultat je potrebe i inspiracije.
Predavanje je namenjeno svima koji žele da se makar jednom mesečno povežu sa idejama koje će ih nadahnuti, pokrenuti i pomoći im da životne okolinosti vide iz nekog drugog, lepšeg ugla.

Ono na čemu se inače zasniva Sinišin koncept PUT PROMENE jeste “gledanje u pravcu rešenja”. Naravno da se i ova, kao i sve druge veštine uče, a da bi se lekcije savladale potrebna je vežba. Ova predavanja predstavljaju savršen poligon za obnavljanje stečenih znanja ali i otkrivanje i usvajanje novih veština i uverenja koja će nas sve zajedno voditi ka našem lepšem, srećnijem i uspehom ispunjenom životu.

Mesečna doza inspiracije koju ćete dobiti na svakom od ovih predavanja biće od koristi svakome ko je prošao  kroz neku od radionica sa Sinišom jer će biti sjajan podsetnik na mnoge alate i tehnike s kojima su se sreli a koje pomažu na putu ličnog uspeha. Isto tako predavanje je višestruko značajno i onima koji do sada nisu imali priliku da posete neki od programa jer će moći da na ovaj način prođu kroz neke iskustvene vežbe kroz koje možda nikada do sada nisu prošli.

Sa željom da jednom mesečno na jednom mestu okupimo ljude koji na sličan način razmišljaju, dođite da zajedno doživimo jedinstveno, nezaboravno i pre svega nadahnjujuće iskustvo.
Prepustimo se trenutku i znajmo da ćemo svi dobiti upravo one odgovore koji su nam najpotrebniji!
Predavanje traje od 19.00 do 20.30h, a cena učešća je 1000 dinara. Prijava je putem sms-a na broj +381 64 922 34 73.

Ukoliko iz bilo kog razloga budete sprečeni da prisustvujete predavanju za koje ste se prijavili, bili bismo vam veoma zahvalni da nas o tome obavestite kako bismo mogli da vaše mesto ustupimo nekome drugom ko je na listi čekanja.

HVALA NA RAZUMEVANJU I RADUJEMO SE SUSRETU SA SVIMA VAMA!

Rezervišite svoje mesto na vreme jer je broj učesnika ograničen!

Pogledajte i

Održana četvrta konferencija “Građani u promišljanju”

Četvrta beogradska međunarodna konferencija “Građani u promišljanju” održana je krajem maja u Beogradu pod rukovodstvom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *