Radionica poretka

Radionica Poretka Ljubavi sa Jasminom Kosanović – 10. septembar 2016.

Radionica Poredak ljubavi – Porodičan raspored po metodi Berta Helingera vodiće Jasmina Kosanović, pedagog i terapeut metode Poredak ljubavi, 10.09. 2016., 10-18h, u vili Akaciji, Trg Branka Radičevića 2, Zemun.

Radionica počinje sa kratkim predavanjem o metodi Poretka ljubavi, a nastavlja se sa praktičnim radovima učesnika.

Praktičan rad se odvija u grupi koja ima najviše 30 učesnika. Individualni radovi učesnika mogu imati različite teme – porodični odnosi, partnerski odnosi, poslovni i zdravstveni izazovi.

Za sve dodatne informacije, prijavu i cenu radionice javite se Jasmina Kosanović,
064/39 30 230,
jasmina.kosanovic@hotmail.com

METODA POREDAK LJUBAVI – PORODIČNI RASPORED

POREDAK LJUBAVI – PORODIČNI RASPORED je fenomenološki metod koji nam omogućuje uvid i razrešavanje transgeneracijske upletenosti članova porodice u sudbinu i traumu roditelja iz predhodnih generacija. Ovaj metod je uobličio Bert Helinger, nemački psihoterapeut, filozof i pedagog, i danas se praktikuje u gotovo svim zemljama sveta. Ministarstvo zdravlja Srbije i Ministarstvo zdravlja Crne Gore uvrstili su Porodični raspored u metode tradicionalne medicine.

Porodica kao i svaki drugi sistem ima svoj poredak. Kada je on narušen, usled različitih događaja/trauma u porodičnom kontekstu, dolazi do poromećaja koji mogu da deluju na nekoliko generacija unazad. Ono što je od suštinskog značaja je da svaki član u okviru porodice bude u svojoj prirodnoj ulozi koja mu je data (mama je mama, tata je tata, dete je dete). Da bi porodični sistem funkcionisao u skladu na svim nivoima neophodna je LJUBAV. Sam metod Porodičnog poredaka, nam daje priliku da kroz rad u grupi/predstavnike, dođemo na mesto transgeneracijskih trauma i da tamo gde je ljubav zastala ona ponovo nastavi da teče ka svakom članu porodice u punoj svojoj snazi.

VODITELJKA RADIONICE

Jasmina Kosanović, diplomirani pedagog i sistemski terapeut metoda Poredak ljubavi – Porodični raspored – po Bertu Helingeru. Radi kao stručni saradnik u predškolskoj ustanovi Beograd, i aktivno teži razvijanju inkluzivne svesti pojedinca. Kao savetnik za lični razvoj, kroz integralni pristup bavi se podsticanjem pojedinaca na njihovom putu ka individualnom razvoju. Jasmina se edukovala u okviru sledećih oblasti: Fraktalna metoda (crtanje dijagnostičkog fraktala, Ruka zdravlja), Numerologija po Pitagorinoj teoremi i Prana healing Psihoterapija.

Pogledajte i

PRIPREME ZA ODMOR – kako se odmoriti bez razmišljanja o poslu

Kako je već bezbroj puta naglašeno – burnout (izgaranje) je i Svetska Zdravstvena Organizacija formalno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *