Roditeljstvo

Seminar “Svesno roditeljstvo” – 4-5. juna 2016.

Kako komunicirati sa detetom a da ga pravilno i svesno usmeravamo u ispravnom smeru? I kako izbeći uobičajene zamke kada se držimo programa iz prošlosti?

Dete se ne formira kada se pojavi problem, nego mnogo ranije, a na vama je da to postignete na vreme. Naučite kako da komunicirate sa svojim detetom kako bi ono postalo jednog dana zdrava i uspešna osoba, ispunjena samopouzdanjem. Ovo je seminar za svakog roditelja, a i za svakog ko je bio dete. Možemo promeniti svoju budućnost menjanjem programa prošlosti.

I vi ste nekada bili dete i bili podložni roditeljskom programiranju. Nikada nije kasno promeniti svoje programe i krenuti novim pravcem u životu. Naučite novi revolucionarni pogled na prenošenje genetskih karakteristika, osobina i bolesti. Teorija genetskog nasleđa nije uklesana u kamen, a EFT je alatka za realizaciju postulata ove teorije.

Deo seminara “Svesno roditeljstvo” otvoriće vam oči za razne teme vezane za vaše potomstvo i vas same. Naučićete i najnovija viđenja naprednih naučnika o genetskom aktiviranju i deaktiviranju, kao i naučiti gde sve možete primeniti EFT u prenatalnom, natalnom i ranom postnatalnom periodu. Svaki roditelj će mnogo naučiti o sebi i o svom detetu. Čak i ako niste roditelj, ovo je seminar koji će vam otvoriti oči i puno pomoći u daljem ličnom razvoju.

Dvodnevni seminar Svesno roditeljstvo vam takođe nudi da saznate mogućnosti EFT-ja u uspešnom roditeljstvu u prenatalnom, natalnom i postnatalnom periodu.

Seminar se održava 4. i 5. juna, informacije i prijave na 063 160 8116

Pogledajte i

Održana četvrta konferencija “Građani u promišljanju”

Četvrta beogradska međunarodna konferencija “Građani u promišljanju” održana je krajem maja u Beogradu pod rukovodstvom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *