Balans

Edukacija: ALFA i KEG projektivne kartice – 28. novembar 2016.

EDUKACIJA ZA PSIHOTERAPEUTE:
ALFA i KEG kartice ― nove projektivne psihoterapijske tehnike

Program zasnovan na O.L.I. integrativnoj psihodinamskoj psihoterapiji, sertifikovan i akreditovan u okviru O.L.I. Centra i UPSKS-a

Edukacija za rad sa ALFA (Άλφα – analiza ličnosti, fantazija i asocijacija) i KEG (Keys to Emotional growth) karticama ― projektivnim psihoterapijskim tehnikama pruža priliku polaznicima da obnove i poboljšaju svoje praktične veštine i vodi do sertifikata za samostalni rad sa ALFA i KEG karticama. Ove inovativne projektivne tehnike mogu da postanu važno pomoćno sredstvo i sastavni deo procesa psihoterapije ili savetovanja u cilju unapređenja odnosa između klijenta i terapeuta, za razumevanje klijenta iz fenomenološke perspektive, prevazilaženje zastoja u radu i otpora, razjašnjenja ciljeva i toka savetovanja. ALFA i KEG kartice su pogodne i za primenu u psihološkim radionicama, grupnoj terapiji i u radu s decom.

NAČIN RADA:

Edukacija je zasnovana na teorijskim postavkama dubinske psihologije i na metodama različitih terapijskih pravaca (psihoanaliza, CBT, geštalt, transakciona analiza, terapija novom odlukom, EMDR, NLP, vođena imaginacija). ALFA kartice su primenjeni program proistekao iz O.L.I. psihodinamske integrativne terapije. Osnovni cilj edukacije je sticanje praktično primenljivih znanja u radu s ljudima.

TRAJANJE:

Edukacija traje 36 sati i održavaće se odabranim neradnim danima tokom septembra 2016, u zavisnosti od dogovora sa polaznicima. Svaka sesija podrazumeva iskustveni seminar, sticanje praktičnih veština kroz radionice i otvorenu grupnu diskusiju. Cena kompletne edukacije je 36 000 dinara (plaća se u ratama).

POTREBNO OBRAZOVANJE:

Za edukaciju mogu da se prijave kandidati koji su stekli diplomu nekog od fakulteta humanističkih nauka ili studenti ovih fakulteta. Sati s ove edukacije priznaju se za sve oblike edukacije iz O.L.I. metoda. Mogu da se prijave i kandidati drugih profesija, kojima se sati priznaju za edukaciju iz O.L.I. treninga životnih veština (lajf koučinga).

AUTORI I VODITELJI EDUKACIJE:

Sandra Jovanović Đorđević, jovanovicsandra@hotmail.com; telefon: 060 333 07 51
Predrag Đorđević psihoterapijskicentar@gmail.com;
brojevi telefona: 060 3325 284 i 060 3325 285.
Internet stranica: www.psihoterapijskicentar.com

VELIČINA GRUPE:

Radi se u malim grupama, od 10 do 15 kandidata.

Pogledajte i

Pingvinče – priča o hrabrosti

Pingvinče zvano Peni beše izleženo u malom gnezdu u snegu. Prvih nekoliko nedelja njegovog života, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *