Trening emocionalnih kompetencija

Edukacija: Trening emocionalnih kompetencija – 1. oktobar 2016.

Program zasnovan na O.L.I. integrativnoj psihodinamskoj psihoterapiji, sertifikovan i akreditovan u okviru O.L.I. Centra i UPSKS-a

“Upravljanje emocijama” – trening emocionalnih kompetencija

Edukacija je akreditovana kod UPSKS (Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije) u okviru O.L.I. psihodinamskog integrativnog pristupa.
Vodi do sertifikata trenera emocionalnih kompetencija i upravljanja emocijama. Sati s ove edukacije priznaju se i u okviru edukacija iz O.L.I. metoda ― edukacije iz savetovanja, psihoterapije i koučinga.

NAČIN RADA:

Edukacija je usmerena na sticanje veština prepoznavanja, razumevanja i upravljanja emocijama. Podrazumeva niz praktičnih vežbi i efikasnih postupaka za ovladavanje tehnikama i veštinama za upravljanje emocijama. Zasnovana je na teorijskim postavkama dubinske psihologije i na metodama različitih terapijskih pravaca (REBT, geštalt, transakciona analiza, NLP, psihoanaliza). Ova edukacija je primenjeni program proistekao iz O.L.I. psihodinamske integrativne terapije. Sastavni deo edukacije je učenje veština za kontrolu besa, prevazilaženje anksioznosti, upravljanje krivicom, stidom, depresivnošću, zavišću, ljubomorom i povređenošću. Osnovni cilj edukacije je sticanje praktično primenljivih znanja u radu sa ljudima.

TRAJANJE:

Edukacija je podeljena na 2 nivoa: osnovni nivo traje 56 časova. Odvijaće u vikend modulima, usklađenim prema dogovoru sa članovima grupe. Napredni nivo traje 24 časa. Za svaki nivo dobija se poseban sertifikat.

KO MOŽE DA SE PRIJAVI?

Mogu da se prijave kandidati koji su završili neki od fakulteta humanističkih nauka ili studenti ovih fakulteta kojima se sati s treninga emocionalnih kompetencija priznaju za sve oblike edukacije iz O.L.I. metoda, a mogu da se prijave i kandidati drugih profesija kojima se sati priznaju za edukaciju iz O.L.I. lajf koučinga.

AUTORI I VODITELJI EDUKACIJE:

Sandra Jovanović Đorđević, jovanovicsandra@hotmail.com; 060 333 07 51
Predrag Đorđević predragpsiholog@gmail.com;
brojevi telefona: 060 3325 284 i 060 3325 285.
Internet stranica: www.psihoterapijskicentar.com

VELIČINA GRUPE:

Radi se u malim grupama, od 10 do 15 kandidata.

Pogledajte i

PRIPREME ZA ODMOR – kako se odmoriti bez razmišljanja o poslu

Kako je već bezbroj puta naglašeno – burnout (izgaranje) je i Svetska Zdravstvena Organizacija formalno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *