Komunikacija i konflikti

Komunikacija i konflikti- Psihoterapijska radionica – 4. jun 2016.

Još jedna u nizu psihoterapijskih radionica psihološkinje, Geštalt psihoterapeuta u superviziji Jelene Krstić Andjelković i asistenta, Geštalt psihoterapeuta u superviziji Gabrijele Bebek.

Tema junske radionice biće u znaku komunikacije, od one skladne koja vodi miru, pomirenju, obostranom zadovoljenju potreba, pa sve do one manje funkcionalne koja vodi u konflikt, svađu, sukob, nezadovoljstvo.

Način na koji komuniciramo se puno razlikuje (i kvantitativno i kvalitativno) od osobe do osobe.

Ovu raznolikost još više povećavaju neverbalni kanali za komunikaciju kroz telo, pokrete, mimiku, gestove i slično kojih često nismo ni svesni.

Pored onoga što govorimo, manje ili više svesno, postoji i ogromno polje našeg nesvesnog, koje takodje odašilje obilje informacija drugoj osobi.

Medjutim, kakav god stil komunikacije da posedujemo i konflikti su sastavni deo i komunikacije i života. Nema osobe bez konflikta, čak i kada ga ne komuniciramo verbalno, naše telo često pronadje način da iskaže svoje nezadovoljstvo i neslaganje.
Neslaganje je deo života i cilj nije izbeći ga, već na adekvatan način izraziti neslaganje, ali pre svega izreći vlastitu potrebu!

Cilj radionice je: osvešćivanje načina na koji komuniciramo sa drugima, prorada konflikata koji nas “muče”, jačanje kreativnog i intuitivnog dela sebe, prorada psihičkih i energetskih blokada, vlastita integracija nesvesnih delova sebe, zauzimanje za sebe – asertivnost, jačanje vere u samoga sebe – jačanje samopouzdanja, vraćanje spontanosti….

Družimo se 4. juna, u subotu, u istom terminu od 18h do 20h, u Nušićevoj 12, u Beogradu. Stara poznata ekipa, prijatan ambijent, uvek dobra, sigurna atmosfera poverenja….

Vidimo se 🙂 Broj članova ograničen. Prijava je obavezna! Prijavite se na vreme na telefon 063/460-782.

Cena dvosatne radionice je 1000 dinara.

Pogledajte i

Održana četvrta konferencija “Građani u promišljanju”

Četvrta beogradska međunarodna konferencija “Građani u promišljanju” održana je krajem maja u Beogradu pod rukovodstvom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *