Jacanje emocionalnih kapaciteta

Trening: Jačanje emocionalnih kapaciteta u partnerstvu – 25. jun 2016.

ISKUSTVENA EDUKACIJA JAČANJE EMOCIONALNIH KAPACITETA U PARTNERSTVU
namenjena je osobama koje žele da osnaže svoje emocionalne kapacitete u trenutnim ili budućim vezama i unaprede odnose sa trenutnim ili budućim partnerima/partnerkama.

Šta možete da očekujete od ove edukacije?

Učesnici/e će kroz teorijsko-praktični rad proći kroz 5 celina:

1. Istraživanje emocionalno-seksualnog skripta

2. Različiti stilovi doživljavanja i pokazivanja ljubavi (Kako postići kompatibilnost sa partnerom/partnerkom koji/a ima različit stil od našeg)

3. Polja bliskosti u partnerstvu

4. Emocionalni jezik (Kako prevazići disfunkcionalne obrasce i tražiti ono što nam treba na emocionalno inteligentan način)

5. Seksualnost kao povezujuća energija ljubavi (Kako pomiriti seksualnost strasti i seksualnost pripadanja; Seksualnost i emocionalno reprogramiranje)

Edukacija se održava u subotu 25. juna u Novom Sadu i traje od 11 do 18h (u vreme je uračunata i pauza za ručak od sat vremena).

Trening se održava u organizaciji Centra za razvoj veština Od Ljubavi Se Raste.

Cena treninga: 3.500,00 rsd. (duple prijave ostvaruju popust od 500 dinara)

Prijave šaljite na e-mail: odljubaviseraste@gmail.com

Kontakt telefoni: 0631190774 i 063552155

Edukaciju vode: Sanja Stanković i Adriana Jovović

Sanja Stanković je diplomirala i masterirala u oblasti sociologije seksualnosti. Sertifikovana je za rad iz oblasti transakcione analize, organizacijske transakcione analize, emocionalne pismenosti (Psihopolis Institut) kao i za tehnike procene i grupnog savetovanja parova (Centar za psihoterapiju i grupnu analizu Bjanko). Jedan je od osnivača Centra za razvoj veština “Od ljubavi se raste” u okviru kojeg vodi treninge i radionice iz oblasti mentalnog zdravlja.
Autorka je brojnih treninga iz oblasti ličnog i profesionalnog rasta i razvoja kao i akademskih radova: “Savremena porodica i bračna terapija”, “Seksualnost i brak”, “Uvođenje seksualnog vaspitanja kao sastavni deo savremenih vaspitno-obrazovnih procesa u Srbiji” i dr. Urednica je Facebook stranice Društvena strana seksualnosti. Poseduje višegodišnje profesionalno iskustvo u državnom, privatnom i civilnom sektoru. Socijalni je aktivista. Veruje da možemo istinski da napredujemo samo ukoliko radimo ono što volimo, ili naučimo kako da volimo ono što radimo.

Adriana Jovović na svoje putovanje krenula je kao diplomirani ekonomista. Shvativši da je to putovanje zapravo počelo mnogo ranije, sa oduvek prisutnim motivisanjem ljudi i da joj je rad sa ljudima inspiracija koja je čini sretnom, prepoznala je svoju suštinu. Danas ona jeste trener emocionalne pismenosti, praktičar transakcione analize i feng shui konsultant, vodi treninge , radionice i individualna savetovanja za lični razvoj.
Adriana je kreirala program za mlade „Borba protiv seksualnog nasilja“. Autorka je bloga “Od Ljubavi Se Raste” gde piše povremene tekstove, kojima poziva i motiviše ljude na promene i kvalitetan život. Suosnivač je Centra za razvoj veština ”Od ljubavi se raste” koji za cilj ima razvoj ličnih i profesionalnih veština zasnovanih na emocionalnoj inteligenciji. Beskrajno veruje i voli ono što radi, pa tako ne prestaje da istražuje i pomera granice onoga što zovemo život.

Pogledajte i

Održana četvrta konferencija “Građani u promišljanju”

Četvrta beogradska međunarodna konferencija “Građani u promišljanju” održana je krajem maja u Beogradu pod rukovodstvom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *