q

Menadžer kao emocionalni kouč

02.03.2019 – 06.04.2019.
(09:30 – 16:00)

Program „Manager as an Emotional Coach“, akreditovan je od strane Internacional Society for Coaching Psychology- ISCP, vodeće svetske profesionalne asocijacije za razvoj koučing psihologije!

Menadžer kao emocionalni kouč okuplja i motiviše tim oko zajedničkih ciljeva i ulaže u najvredniji resurs svake organizacije – razvoj ljudskih potencijala. To je lider koji želi da osposobi pojedinca i kolektiv za veću produktivnost i spremnost na analizu problema i okoline. Stimuliše članove tima da savladaju otpor prema promeni, susretnu se sa izazovima i zajedno pronađu najbolje rešenje.

Istraživanja pokazuju da ovladavanje veštinama prepoznavanja i upravljanja emocijama u značajnoj meri utiče na poboljšanje međuljudskih odnosa što povećava produktivnost na poslu.

Program obuke se oslanja na praktična i teorijska znanja iz REBT- racionalno emocionalne i bihejvioralne prakse. Predavači su psiholozi i REBT psihoterapeuti sa velikim profesionalnim iskustvom.

Ukupno trajanje treninga je 48 sati nastave, diskusionih radionica i praktične obuke raspoređenih u 3 modula.

Cilj programa:
– Razumevanje uticaja emocija i radne klime na performanse zaposlenih
– Stvaranje povoljnog emocionalnog okruženja kako bi se povećao stepen poslovne efikasnosti
– Uočavanje, imenovanje, razumevanje i upravljanje emocijama kod sebe i drugih
– Razvijanje emocionalnih veština u cilju prevladavanja stresa i konflikata na poslu
– Prevladavanje blokirajuće treme u poslovnoj komunikaciji i javnom govoru i asertivno zauzimanje za svoju poziciju u komunikaciji
– Prihvatanje razlika u stavovima, razvoj tolerancije i razumevanja u individualnom i timskom radu.

Ciljna grupa:
– Menadžeri
– HR profesionalci
– Tim lideri
– Konsultanti
– i svi zainteresovani za oblast razvoja emocionalnih kompetencija i koučing psihologije

Treneri:

– Tatjana Pantelić
dipl. master psiholog – psihoterapeut, sertifikovani REBT psihoterapeut pri Institutu Albert Ellis iz Njujorka. Poseduje višegodišnje iskustvo u dijagnostičkom i savetodavnom psihoterapijskom radu sa decom, adolescentima i odraslima. Aktivno se bavi edukacijom i psihoterapijom u cilju unapređenja ljudskog zdravlja. Voditelj radionica iz oblasti: sticanja i jačanja samopouzdanja, racionalnog mišljenja, emocija, komunikacije (veštine rešavanja konflikata, asertivnost), prevazilaženja odugovlačenja (prokrastinacije), prevladavanja stresa.

– Gordana Nikić
REBT psihoterapeut i supervisor, predavač na Univerzitetu Singidunum u Beogradu, direktor i osnivač Srpskog centra za RE&KBT. Aktivno radi kao predavač, psihoterapeut i trener, vodi programe obuka za HR profesionalce, menadžere, tim lidere, konsultanate i profesionalce zainteresovane za unapređenje emocionalnih kompetencija. Objavila je veći broj naučnih radova u domaćim i međunarodnim časopisima o emocionalnoj inteligenciji, liderstvu, poslovnoj komunikaciji, timskom radu i osobinama ličnosti menadžera i zaposlenih. Doktor je psiholoških nauka.

Dinamika izvođenja obuke:
– subotom od 09:30-16:00 časova

Izvor: Konferencije.rs

Pogledajte i

Beogradski Trening Sistemsko-Psihodinamskog Organizacionog Konsaltinga

Voditeljka treninga je Marina Mojović. Trening organizuju Društvo Grupnih Analitičara-Beograd Psiho-socijalna sekcija i Consulting Art. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *